De fleste mennesker tænker på senge som et sted at sove. Men senge kan bruges til meget mere. Det kan være et sted at slappe af, se tv, arbejde på din bærbare computer eller læse i en god bog. Faktisk findes senge i alle former og størrelser i dag, med alle mulige funktioner, der gør dem mere komfortable og funktionelle. Læs med i denne artikel og hør mere om dine muligheder, når det kommer til en ny dobbeltseng 140×200.

Elevationssenge

Der er mange fordele ved en elevationsseng. Mange vælger denne type seng, fordi man kan justere ens liggeposition i denne type seng. Hvis du foretrækker at ligge lidt hævet med hovedet eller ved benene, så kan denne seng gøre det for dig. Du styrer selv, hvor højt du vil ligge med brug af en fjernbetjening, der kommer med selve sengen. Så kan du køre op og ned og finde den helt rigtige position for dig selv.

 

Vandsenge

En vandseng er et godt valg for folk, der gerne vil føle, at de sover som på en sky. Disse senge findes i forskellige typer, men de har alle én ting til fælles: komfort. Madrasserne er fyldt med vand, så du får det perfekte niveau af polstring og støtte. Desuden er vandet med til at regulere din kropstemperatur, så du holder dig kølig hele natten lang. Dog kan det være lidt risikabelt med en vandseng. En spids genstand eller overbelastning kan gøre, at sengen går i stykker. Så forhør dig ved forhandlere af vandsenge, hvad der er bedst for dig

 

Kontinentalsenge

En kontinentalseng er et godt valg for folk, der ønsker det bedste af begge verdener. Disse senge har en fast madras på den ene side og en blødere, mere blød madras på den anden side. På den måde kan du vælge, hvilken side du vil sove på, alt efter hvad du foretrækker. Kontinentalsenge er også gode til par, der har forskellige søvnpræferencer, fordi de hver især sover forskelligt. Du kan også få kontinental senge, hvor begge sider er ens. Men det er klart en fordel ved en kontinentalseng, at du selv kan bestemme din type madras.