Hvis du gerne vil vide, hvilket træningsudstyr som kan bruges til mange forskellige øvelser, samt give dig styrke og træne dine muskler, så bør du læse med her. Der findes et hav af forskellige redskaber som man kan bruge til trænings af musklerne og forskellige intensiteter, men der findes en variant, som kan bruges til mange øvelser. Læs med her.

Hvis du gerne vil begynde at træne derhjemme, behøver du ikke at skulle ud og spendere hele din opsparing, for at din garage eller stue til at ligne et fitnesscenter. Lidt kan også gøre meget, og derfor kan du med fordel anskaffe dig nogle få redskaber. Kettlebells er rigtigt gode, fordi du kan bruge denne vægt kugle med håndtag til mange øvelser. Designet på kettlebells, giver mulighed for at være fleksibel i øvelserne og derfor kan man f.eks. bruge den til swing-øvelser.

Når man skal i gang med at træne med en kettlebell er det dog vigtigt at man har styr på, hvordan ens position er i den valgte øvelse. Man kan med fordel se videoer på nettet, forinden eller imens man er i gang, sådan at man får styr på teknikkerne. Det er vigtigt at man udfører dem korrekt, sådan at man ikke skader sig selv, blandt andet ryg.

Find den rigtige kettlebell

Når du skal vælge den rigtige størrelse og variant, kan det være en stor fordel at læse bedst i test og anmeldelser. Det kan du gøre ved at læse mere her. På NettoFitness kan du se udvalgte kettlebells og forskellige meninger om dem, så du bedre kan finde ud af, hvilken en, som passer dig bedst.

Det kan være en fordel at vælge et par forskellige kettlebells med forskellig vægt, sådan at man kan variere under træningen. Der kan sagtens være forskel på ens styrke og energi fra dag til dag, derfor vil der være nogle dage, at man kan løfte den tungeste og andre man er nødt til at tage noget vægt af.