Som voksen kan det være svært at danne nye relationer og venskaber. Men der er fordele ved at få folk til at kunne lide dig Udover at du kan få et rigere socialt liv, kan du også få mere succes med de rigtige relationer i dit professionelle liv. Hvis ikke du er naturlig god til at danne nye relationer, så læs med her og få nogle gode tips med på vejen.

Uanset om man i forvejen har mange venner eller ingen har, kan der være gode grunde til at ville have flere. Af karrieremæssige årsager kan det være en stor fordel at have et stort netværk af venner og bekendte, men det kan naturligvis også være med til at berige en persons sociale liv, hvis man går rigtigt til værks.

Vær den teknisk kyndige

Man kan ofte komme til at stå og have brug for teknisk hjælp med for eksempel sin computer eller telefon, enten på arbejde eller derhjemme. Men hvis man er teknisk kyndig, kan man ikke bare få teknisk assistance når man har brug for det, man kan også give det videre til andre. Det vil folk sætte pris på.

I forlængelse af at være teknisk kyndig, er det også en god idé at lære lidt om den digitale verden på minip.dk, så du kan hjælpe dig selv og nye venner med at gardere sig imod hackere og uheldige situationer, fordi man ikke har den digitale sikkerhed i orden.

Vær karismatisk

Karisma kan være mange forskellige ting og det kan være svært at sætte fingeren på hvorfor en bestemt person har meget af det. Først og fremmest er det vigtigt at være oprigtig i sin måde at være på. Hvis man prøver for hårdt at være noget man ikke er, vil det skinne igennem og opfattet som falskt.

Alligevel er der nogle ting man kan øve sig i at blive bedre til, for at få folk til at kunne lide dig.

For eksempel kan man blive bedre til at give andre folk komplimenter, hvis de har gjort et ekstra godt stykke arbejde. Mennesker kan også godt lide at tale om dem selv, så hvis du er god til at lytte og være oprigtigt interesseret i hvem de er, er der også mange point at hente.

Der er mange måde at få flere venner på, men uanset hvad er det vigtigt at være oprigtig i processen, ellers kan man hurtigt mist dem igen.