Hvis du gerne vil spille poker for penge, hvorfor så ikke komme rigtig langt for dit indskud? Rigtig mange sider har gode tilbud til nye spillere, hvor du får en bonus for at tilmelde dig. Denne bonus kan du så bruge til at spille for. På nogle sider er din bonus afhængig af det beløb, du sætter ind. Jo højere beløb fra din side, desto højere bonus vil du få. Og når du har besluttet at spille for penge, så er der jo ingen grund til at du snyder dig selv for en rigtig god poker bonus.

Du bestemmer selv over din bonus

Du kan også selv vælge, hvilken slags poker, du gerne vil spille for din bonus, eller om du hellere vil bruge den på en eller flere turneringer. Det er gratis spillepenge, og det gør det attraktivt at kaste sig ud i at spille om penge. Det giver blod på tanden, for du vil selvfølgelig stadig gerne vinde, men samtidig er det ikke lige så tungt at tabe, for det var penge du fik i bonus og ikke penge, du selv satte ind på din spilkonto.

Nogle gange er der krav til din bonus

Du skal huske, at alle sider har krav til deres bonusser. Du kan ikke bare score en bonus og så hæve pengene bagefter. Det er penge, du skal spille for. Nogle steder skal du spille et bestemt antal hænder, inden du kan få din bonus. Andre sider har et pointsystem for deres bonus. Og du skal spille for din bonus inden en bestemt periode, ellers går din bonus tabt. Så derfor skal du planlægge, hvor meget du vil spille, og for hvilket beløb. Du skal ikke sætte for stort et beløb ind og på den måde få en bonus, du ikke har mulighed for at få den fulde glæde af. Det er lige så ærgerligt at få en for lav bonus. Så vurder dit behov grundigt.

Find den rigtige side

Dernæst skal du finde en side, der tilbyder den type af poker, du foretrækker. Alt fra turneringer og hvor øvede, de andre spillere er, skal du kigge på. Du skal også vælge ud fra software og hvilke platforme, du vil spille på. Er det pc, Mac, telefon eller tablet, der er din favorit, kan det have betydning. Endnu bedre er det, hvis du kan spille på det hele. Så kan du spille hjemme og på farten og lige, når du har lyst. Og med en poker bonus har du flere penge at spille med fra starten af. Det betyder, at flere spil med højere indsatser ligger åbne for dig. Du kan spille lidt højere og være med der, hvor det betyder noget.
Så undersøg markedet grundigt og vælg altid en side med dansk licens, så er du nemlig sikker på, at lovgivningen er i orden og du ikke ender med at blive snydt. Der er rigtig mange udbydere med dansk licens, så du kan sagtens finde mere end en side, der passer til dit behov, og som giver dig en bonus, der passer til din spilletid og den mængde tid, du vil bruge på spillet.