site
stats

Bingo for begyndere

9 måneder siden |  0 comments  |  Casino

De fleste mennesker i Danmark kender til bingo, da det er blevet spillet omkring i hele landet.

Men måske er du en af dem som aldrig har prøvet det og egentlig ikke ved hvad det går ud på.
Derfor har vi lavet et lille indlæg som lærer dig hvordan du spiller bingo.

Læs videre og lær at spille bingo.

Bingo for begyndere - 101


Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Bingo er navnet på et hasardspil, som spilles vha. en bingoplade og en beholder, hvori der ligger enten 75 eller 90 bolde med hver deres tal påtrykt. Spillet i den mest enkle form går ud på, at en opråber udtrækker vilkårlige tal og råber dem op mens spillerne markerer hver gang et udtrukket tal er på deres spilleplade. Når en spiller har markeret alle tal på en vandret linje, råber vedkommende bingo!, hvorefter en kontrollant tjekker, at de rigtige tal er markeret. Herefter spiller man videre til en spiller har alle tal på pladen markeret, og der igen råbes bingo!

Udbredelse


Bingo har traditionelt været spillet i idrætshaller og forsamlingshuse rundt omkring i landet. Ofte arrangeret af foreninger og sportsklubber, som derved kunne tjene penge til deres drift. Men også kommercielle bingohaller har udbudt spillet. Fælles for bingoarrangementerne er, at de er forbundet med en høj grad af social interaktion. Mange bingohaller oplevede i forbindelse med Rygeloven, at deres omsætning faldt drastisk.

Faldet i omsætningen skyldes ikke kun restriktioner på rygning. Inden for de senere år har online bingo vundet indpas hos spillerne, hvilket også udfordrer de store bingohaller.

Bingo & Banko


Banko er et slags søsterspil til bingo, og konceptet er da også stort set det samme. Alligevel er der nogle forskelle, fx:

  • Pladerne i bingo er kvadratiske og med bingo stående øverst i midten – i banko er de oftest rektangulære.

  • En traditionel bingoplade vil bestå af 25 felter (5 X 5), og der er tal i samtlige felter. En traditionel bankoplade består af 27 felter (3 x 9), hvor de 12 af felterne er blanke.


Online Bingo


Bingohallerne eksisterer stadigvæk, men nu findes de også i en web-baseret udgave. Her forsøger spiludbyderne at genskabe stemningen fra de traditionelle bingohaller, bl.a. med forskellige muligheder for at chatte med de øvrige spillere.

En fordel ved bingospil på nettet er også muligheden for automatisk nummerafkrydsning. Computeren klarer det hele, så man kan spille flere plader eller deltage i chatspil, mens bingopladerne bliver krydset af.

Se videoen nedenfor og lær mere om poker reglerne:

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Free Spins Fredag - Den gode dag at få Gratis Spins

Fredag er for de fleste altid en god dag. Det er den sidste arbejdsdag i ugen og forude venter weekenden og to dage, hvor du ikke behøver at stå tidligt op. Og med free spins fredag bliver denne dag bare endnu bedre. Fredag er blevet den helt store d...

Continue Reading
Med en Poker Bonus får du mere for pengene

Hvis du gerne vil spille poker for penge, hvorfor så ikke komme rigtig langt for dit indskud? Rigtig mange sider har gode tilbud til nye spillere, hvor du får en bonus for at tilmelde dig. Denne bonus kan du så bruge til at spille for. På nogle sider...

Continue Reading
Brug ALTID dine Free Spins - Måske har du heldet med dig

Når du melder dig ind og får tilbudt free spins som bonus, eller du allerede er medlem og får tilbudt free spins som kunde, så sørg for at bruge dem hver eneste gang. Free spins er din gratis mulighed for at vinde, og allerede derfor er de værd at br...

Continue Reading