Overvejer du at købe FL Smidth Aktier? Så kan du med fordel læse mere om virksomheden herunder.

FLSmidth har en sund forretning, og de forstår at tjene penge, I 2021 omsatte de for ca 17 mia. kroner, og øgede deres overskud til 357mio kroner, så der er ingen tvivl om at hvis man vælger at investere i et firma som FLSmidth, så vælger man at bruge sine penge fornuftigt.

Virksomheden er børsnoteret i Danmark, hvilket giver dig mulighed at købe aktier i FLSmidth, via den investeringsplatform som du bruger. De har siden starten af 90´erne haft nogle gode perioder, hvor deres aktie er steget rigtig meget i pris, hvor den er gået fra priser nede omkring 50kr pr aktie, og helt op til over 500kr pr aktie, så der har været mulighed for at tjene en god sum penge, hvis man har haft aktier hos dem.

De har desværre også haft deres nedture, hvilket vil ske for rigtig mange virksomheder, når de er børsnoteret. Det kan være deres omsætning ikke har stået mål med det de forventede, det kan fyringen af en direktør, som aktionærerne havde stor tiltro til. Men til trods for de fald de har haft, har de altid kommet igen, og prisen ligger og svæver lidt omkring 200kr pr aktie.

 Hvis man vil investere i en virksomhed som FLSmidth, så investerer man også i fremtiden, for vi vil altid skulle bruge knowhow og materielle ting, for at kunne bibeholde vores måde at leve på, for at kunne bygge vores huse og bygge vores veje, ting som er vigtigt for at samfundet kan køre rundt.

FLSmidth udbetaler udbytte til de aktionærer som har aktier i virksomheden, så hvis man er ude efter udbytte, kan dette være en god aktie at have i sin portefølje.


Hvis du vil vide mere om aktier, eller selv prøve kræfter med det, så kan du inde aktierdk.dk læse mere om platforme hvor der kan handles aktier på, du kan også læse mere om forskellige aktier eller kryptovaluta. Vælger du at prøve dig af med aktier, kan du også oprette dig på den platform som du føler passer bedst til din investeringsprofil, her kan både nævnes danske Nordnet og danske Saxo investor, men der findes også udenlandske platforme som Etoro, hvor det er muligt at investere i kryptovaluta.